Här bor vi!


Nu ska det bara upp lite tavlor på väggarna så blir det nog bra!










Fullt ös i Piteå


Idag kom mitt mycket efterlängtade flyttlass fram till Ankars. Sakta men säkert börjar alla sakerna att få sin rätta plats men vardagsrummet/sovrummet ser ut som ett bombnedslag. Imorgon ska allt packas upp, orkar inte bo med grejer överallt längre. Nu är det ordning och reda som gäller!

Har för övrigt fullt upp med nollningen. Idag var det Fråga Olle på kåren, och ja, det var Olle Waller himself som var på plats. Nollningen är något utav det roligaste jag varit med om i hela mitt liv, vi bugar åt helige nÅL, gör honör när Generalen kommer och phösare Big C och Big Efes ser till så att vi sköter oss...


Den alldeles underbart fina flaggan får sitta tejpad på hyllan tills jag kommer på något bättre ställe att göra av
den.


Mitt nya liv i Piteå


Precis som rubriken antyder bor jag numera i Piteå med min nyblivna sambo Viktor. Är här för att börja plugga Journalistik i nya medier och det ska jag vara klar med om tre år om allt går enligt planerna.

Börjar få lite smått ordning på lägenheten men vill att mitt flyttlass ska komma typ NU. Det känns inte riktigt som hemma här än men det blir det förhoppningsvis ändring på när jag får hit mina grejer och kan få sova i min egen säng.


Lätt kaos när allt skulle på plats.


Skolma kom hit imorse när Josse stack till stallet. Tydligen var han lite trött, så han la sig bredvid Viktor och somnade.



Köket har blivit riktigt hemtrevligt nu, resten av lägenheten ser dock ut som ett bombnedslag.


RSS 2.0