Nytt i samlingen




Senaste armbandet i min Kölja Design-samling. Helén hade det med sig hit igår och hon visste givetvis att jag inte skulle kunna låta bli att köpa det.

Kvällsfundering



Jag blir mörkrädd när jag läser att 23-åringen som misshandlade den 78-åriga kvinnan i Landskrona till döds endast får 1 år och 10 månader i fängelse. Tycker det är direkt skrämmande. Det är möjligt att det inte var med mening som han dödade henne. Men om man smiter från platsen och sen ljuger i de första förhören, då är det något som inte stämmer...




Sitt, Amadeus. Sitt!


Hästar har alltid varit mitt största intresse, först var det lånade shettisar, sen ridskola, sköthäst, första ponnyn (Domingo hette han, en halvgalen men underbart fin irländare) och sen kom Amadeus instormande i mitt liv.

Jag minns speciellt en tävling med Amadeus. Hela rundan hade gått hur bra som helst. Kommer mot sista hindret men ligger fel och Amadeus stannar, sätter sig ner och river hela hindret. Jag var riktigt nära på att trilla av och hur jag lyckades sitta kvar är för mig en gåta.

När jag kommer ut från banan visar Patrik hur han har fångat hela händelsen i en alldeles underbar bildserie. Roligare bilder har jag aldrig sett, nu finns de (och alla andra Patrik tog) i fina album som jag tittar i när jag saknar Amadeus.


 


Kölja Design

Jag har en del underbara smycken från Kölja Design, som min moster Helén har. Det brukar vara ganska farligt att åka och hälsa på henne och Andreas uppe i Blekinge för man blir alltid lika sugen på att ta med sig alla smyckena hem. Men jag har samlat på mig en del!




Detta armband (plus örhänge) är det senaste tillskottet i min samling. Fick det på posten idag som en glad överraskning. Tack moster!


Bloggen lever igen!

...

RSS 2.0