Änglar utan vingar



Elin hade pysslat på fritids och kom hem med ett paket till mig. Jag öppnade och frågade om det var ett luciatåg. Tänk så fel man kan ha...

Elin: - Det är en änglakör, men jag orkade inte göra vingarna!


SS Idens klubbmästerskap


Igår var det dags för SS Idens klubbmästerskap. Jag brukar vanligtvis inte kolla när min bror tävlar. Men eftersom att lilla Elin nu också börjat så tänkte jag att det kunde vara kul att kolla. Hon var så stolt när hon kom hem från simträningen för någon vecka sen och berättade att hon till nästa termin ska simma i en bättre grupp. Ganska kul att se igår hur hon riktigt kämpade i varje lopp hon simmade.

Här är en film på Björn Sjöberg, chefstränare i klubben. Han deltog i 100 br och hans enda mål för dagen var att slå Freddes tid, vilket han också gjorde, till Freddes stora besvikelse.




Fredde förbereder sig inför sista loppet. För övrigt så är det för mig en gåta hur de lyckas få på sig de där dräkterna utan att ta sönder dom.



Jag sa till Elin att hon skulle se farlig ut. Detta blev resultatet. Någon som blir rädd...?

 


Min resa till fiendeland


Åkte idag till Ängelholm för att kolla Rögle - Timrå. Ja, ni läste rätt. JAG, Emma Karoline Hansen, Redhawks-frälst sedan många år tillbaka åkte idag till Ängelholm för att se Malmös ärkefiende nummer ett.

Rögle hade innan dagens match tagit en poäng på de fem senaste matcherna. Med en hemmapublik som Rögles har jag svårt att förstå hur de kan ligga så långt ner i tabellen (kvalserieplats). Det är helt sjukt vad de låter, hela tiden!

Matchen slutade i alla fall 4-1 och ängelholmarna åkte hem nöjda. Själv hoppades jag på timråvinst men det vågade jag knappt säga högt..





Hasek bjuder Gaborik på en flygtur!

Tack vare Elise och Ida Fia har jag lärt mig att lägga upp youtube-filmer här.
Detta är en av mina favoriter!






Surprised kitty


http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8


Det där kan ha varit det sötaste jag sett i hela mitt liv.

Måste lära mig hur man lägger in youtube-klipp här. Någon som vill lära mig?


Bilder från min femte (?) Haparandaresa


Eftersom att jag totalt ignorerade det faktum att jag hade en blogg när jag var i Haparanda så kommer här ett litet bildregn istället. Enjoy!


Skolma och Cronkan på Leilani. Haparandas bästa restaurang.



Vi är ju inte riktigt normala alltid.


Såhär såg det ut många kvällar. På tv:n diverse malmö-matcher och på min bärbara hade vi uppe en massa fönster där vi kunde se resultaten i de andra matcherna. Hockeyberoende? Ja, utan tvekan.



Denna kvällen var det utgång i Finland. Visst kan vi se ganska söta ut?


Kan du inte ta i lite mer Viktor? ;)


Närbild på Cronkan. Den killen har läskigt långa fingrar. Men spela gitarr, det kan han!


Skolma ser riktigt nöjd ut bakom trummorna.


Vilka rockstjärnor sitter ner när de spelar...?



Har faktiskt redan bokat min nästa resa upp till norra Sverige. Åker dit den 26/12 för att fira nyår med min norrläning.



Rönne + Hasse = Sant


Rönne och jag har känt varandra i lite mer än tre år. På tre år kan det hända mycket och Rönne är en av de vänner som jag verkligen känner att jag kan berätta allt för, hon är en sådan människa som man verkligen kan lite på.

Vi har alltid lika roligt när vi träffas, aldrig en tråkig stund med henne!

Nu har vi inte träffats på ett par veckor eftersom att jag varit i Norrland så ikväll kommer hon hit så ska vi laga tacos och bara snacka skit. Härlig myskväll på g alltså!



RSS 2.0