Pier Pressure

Tog en tripp till Göteborg igår för att gå på Pier Pressure. Kom hem vid halv sju imorse och då var man inte på topp kan jag ju säga. Men jävlar vilken rolig dag det var igår. Fick se en hel del bra band, Dead by April var mycket bättre igår än förra sommaren i Malmö, Pendulum var en trevlig överraskning och sista bandet för dagen var lätt bäst. Jag pratar givetvis om HIM. Man kan inte annat än att älska Ville Valos sångröst.


"Alla heter Glenn i Göteborg!"




Jimmie från Dead by April var ute på festivalområdet och minglade lite.




Viktor: Han ser ju gammal ut!
Jag: Man kan vara snygg även fast man är gammal!


Jag har fått mitt liv tillbaka


Skrev idag sista tentan för denna kursen och nu har jag sommarlov. De senaste två veckorna har jag levt i min egna lilla tenta-bubbla. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte pluggat överdrivet mycket men de två senaste veckorna har jag varit som en känslosam berg-och-dalbana. Ena stunden har jag världens tenta-ångest för att efter fem minuter känna att "Det är ju inte hela världen om jag inte lyckas, då kan jag alltid göra omtenta i augusti!". På ren svenska är det JÄVLIGT skönt att tentan är över så jag kan fokusera på annat.

Så, för att fira sommarlovet åkte jag till stallet. Red Solero en stund på ridbanan och trots att han bara är 5 år så är han en av de finaste hästarna jag någonsin suttit på. Har gått som på små rosa moln efter jag kom hem från stallet.



Syskonkärlek! Cyprina och Solero.




RSS 2.0